2019 – Vrijdagwandelingen

In 2019 organiseerden we 4 Vrijdagwandelingen. Hieronder vindt je de foto’s van elke wandeling. 
 

“Vrijdagwandeling juni”: Onze eerste Vrijdagwandeling vond plaats op 21 juni. Er werd gekozen voor de lus Neerijse-Loonbeek-Neerijse, als voorsmaakje op onze 11de Zomertochten in Huldenberg. Vanuit Neerijse ging het meteen bergop. Gelukkig was het weer ons die dag gunstig gezind en bleef de temperatuur draaglijk. Open veld, vergezichten, stukje bos en natuurlijk holle wegen waren de ingrediënten van deze wandeling. Halt hielden we in Loonbeek voor een drank- en plasstop, waar we werden verwend met lekkere zelfgebakken taart aangeboden door Huguette en Jacques. 

Meer foto’s van de vrijdagwandeling van juni vindt je hier.

“Vrijdagwandeling augustus”: Op 16 augustus vond onze tweede Vrijdagwandeling van het jaar plaats. We trokken op verkenning door het land van Preslekkers en Papboeren. Een dertigtal Vreugdestappers stapten mee doorheen de ijzerzandsteenheuvels van Kortenberg, Everberg en Meerbeek.

Meer foto’s van de vrijdagwandeling van augustus vindt je hier.

“Vrijdagwandeling september”: Op 27 september vond onze derde Vrijdagwandeling van 2019 plaats. We wandelden 2 lussen, elk van een 6-tal kilometer, van onze Herfstwandelingen in Bertem.

Meer foto’s van de vrijdagwandeling van september vindt je hier.

“Vrijdagwandeling november”:  Onze vierde Vrijdagwandeling vond plaats op 29 november.We trokken naar Hannonsart voor onze eerste wandeling in Waals-Brabant.

Meer foto’s van de vrijdagwandeling van november vindt je hier.